Live Streaming I Can See Your Voice Malaysia 2019 OnlineLive Streaming I Can See Your Voice Malaysia 2019 Online|NANTIKAN program realiti hiburan terbaru berjudul I Can See Your Voice Malaysia yang memasuki musim kedua yang bakal bersiaran mulai 23 Jun 2019, setiap hari Ahad pada jam 9:00 malam. Program ICSYVMY 2019 ini juga boleh ditonton menerusi TV3 dan secara live streaming di YouTube TV3 Malaysia Official.

Live Streaming I Can See Your Voice Malaysia 2019 Online

Sedia maklum, ICSYVMY 2019 bakal dihoskan oleh Shuk Sahar dan Sean Lee, bersama tiga penyiasat tetap iaitu Jihan Muse, Mark Adam dan Seelan Paul. Setiap episod rancangan berkonsepkan pertunjukan permainan muzik televisyen ini turut dimeriahkan dengan kemunculan seorang artis undangan dan dua penyiasat jemputan. Antara selebriti yang akan muncul termasuk Hael Husaini, Khai Bahar, Nabila Razali, Datin Alyah, Syamel, Siti Sarah, Floor 88, Haqiem Rusli, Ella, Ajai, Sam (Bunkface), Mas Idayu, Misha Omar, Ara Johari, Andi Bernadee dan Luqman Faiz.

Live Streaming I Can See Your Voice Malaysia 2019 Online

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan tarikh dan siaran langsung I Can See Your Voice Malaysia musim kedua 2019 yang boleh ditonton secara online:

Info Penting I Can See Your Voice Malaysia 2019

Tarikh: Mulai 23 Jun 2019
Hari: Setiap hari Ahad
Masa: Jam 9.00 malam
Live Streaming:

Video Live Streaming I Can See Your Voice Malaysia 2019 [Minggu 13]

             

Info Penting:
*Klik LINK streaming disediakan di atas untuk tontonan secara online!👆

Saksikan siaran langsung program hiburan I Can See Your Voice Malaysia Musim 2 tahun 2019 menerusi di TV3 dan secara live streaming di YouTube TV3 Malaysia Official!

No comments

Powered by Blogger.