Semakan Status Kasih Ibu Smart Selangor (KISS) 2021



Semakan Status Kasih Ibu Smart Selangor (KISS) 2021|ADAKAH anda membuat permohonan KISS bagi tahun 2021? Panduan buat anda yang ingin membuat semakan status permohonan Kasih Ibu Smart Selangor (KISS) tahun 2021. Untuk makluman anda, semakan status KISS Selangor 2021 boleh dibuat secara online menerusi Laman Portal Rasmi KISS.

Semakan Status Kasih Ibu Smart Selangor (KISS) 2018

Sedia maklum, permohonan Kasih Ibu Smart Selangor (KISS) 2018 telah dibuka pada 13 Disember 2017 sehingga 22 Mac 2018. Program KISS ini diwujudkan  bertujuan untuk mengurangkan kos sara hidup menerusi bantuan kewangan bagi pembelian barangan asas.

Semakan Status Kasih Ibu Smart Selangor (KISS) 2021

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan cara semakan status Kasih Ibu Smart Selangor (KISS) secara online:

Cara Semakan Status KISS Selangor 2021 Online

1. Semakan status Kasih Ibu Smart Selangor (KISS) boleh dibuat secara online melalui pautan seperti berikut:
KLIK 👉 https://www.kiss.com.my

Manfaat Kad KISS

Antara manfaat Kad KISS yang diberikan adalah seperti berikut:

1. Kad KISS akan diberikan kepada setiap
    ahli yang layak

2. Kad KISS boleh diguna di kedai serta
    pasaraya berdaftar

3. Urusniaga pembelian barangan
    keperluan asas adalah secara tanpa
    tunai

4. Pembelian barangan keperluan asas
    adalah terhad sebanyak RM200 sebulan

5. Kad KISS akan ditambah nilai ke tahap
    RM 200 pada setiap bulan secara
    automatik

Artikel Berkaitan:

👉 Kemaskini Permohonan KISS 2021

Cara Hubungi

Untuk sebarang pertanyaan atau maklumat lanjut berkaitan program KISS, sila hubungi di:

No. Telefon: 03 - 5525 6600
No. Faks: 03 - 5525 6900
Emel: admin@selcare.my

Selamat membuat Semakan Status Permohonan Kasih Ibu Smart Selangor (KISS) tahun 2021 secara online! Semoga anda berjaya mendapat bantuan program KISS!

18 comments:

  1. Saya sudah mengisi borang kiss beberapa bulan yg lalu tapi hingga sekarang tiada apa2 berita tentangnya

    ReplyDelete
  2. Status kad kiss permohonan saya

    ReplyDelete
  3. Kenapa kad kiss saya tak akfit lagi bsh sudah kemaskini.
    Untuk saya peka40 n b40 sudah aktif.tetapi kad kiss belum aktif lagi.
    KOd:6060061000351398
    Name: puwaneasvary a/p veeran
    Ic: 870505-10-5596
    Ccv:478

    ReplyDelete
  4. Macamana nk kemaskini kad kiss..perlu ke Shah Alam @ online sahaja..cuba call susah nak dapat.

    ReplyDelete
  5. Dl² pun kiss dah daftar x dapat jugak..sedangkan yg umah beracon..gaji melebihi 2k..blh je senang²...nknekasih bagai..bila dah isi x ada ape² pun..

    ReplyDelete
  6. Ada bagi untuk beberapa bulan saja.tiba tiba sudah tidak.lain lagi tak undi ☺

    ReplyDelete
  7. Tolong update permohonan status saya terima kasih

    ReplyDelete
  8. Saya tunggu lama ..belum dapat kiss Selangor. Suami sakit tadah kerja.
    Lagi anak ada 3....

    ReplyDelete
  9. Status permohonan saya

    ReplyDelete
  10. Sy dah mohon online utk kad kiss ibu tunggal.bila agaknya keputusan nye.sila maklum

    ReplyDelete
  11. Nak Tanya.. kalau nak tau no.pin kad kiss saya macam mana ye? Sebab saya tak sempat nak salin bila fon saya mati

    ReplyDelete
  12. sy dah daftar semua isikan..tapi blm terima..semak cek tiada rekod tunjuk

    ReplyDelete

Powered by Blogger.