Jadual Ujibakat I Can See Your Voice Malaysia 2021 Musim 4 (Tarikh)



Jadual Ujibakat I Can See Your Voice Malaysia 2021 Musim 4 (Tarikh)|BILAKAH tarikh Ujibakat I Can See Your Voice Malaysia 2021 bakal berlangsung? Perhatian buat anda yang ingin ketahui tarikh dan lokasi ujibakat program I Can See Your Voice Malaysia 2021 Musim 4. Berikut dikongsikan tarikh dan lokasi Ujibakat I Can See Your Voice Malaysia Musim 4 tahun 2021 buat rujukan anda.

Jadual Ujibakat I Can See Your Voice Malaysia Musim 3

Jadual Ujibakat I Can See Your Voice Malaysia 2021 Musim 4 (Tarikh)

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan Jadual Ujibakat I Can See Your Voice Malaysia 2021 Musim 4 termasuk tarikh, lokasi dan cara daftar:

Tarikh dan Lokasi Ujibakat I Can See Your Voice Malaysia 2021

Bersempena dengan norma baharu, uji bakat #ICSYVMY4 akan diadakan secara online!

Cara Daftar Peserta I Can See Your Voice Malaysia 2021 Musim 4

Berikut dikongsikan cara daftar peserta I Can See Your Voice Malaysia 2021 Musim 4. Ikuti empat cara mudah ini untuk serahan borang dan video online:

1. Layari www.xtra.com.my/icsyvmy

2. Isikan borang penyertaan dengan lengkap.

3. Muat naik video nyanyian anda di dalam borang penyertaan.

4. Pastikan semua maklumat adalah benar dan tepat.

5. Peserta yang disenarai pendek akan dihubungi oleh pihak produksi!


Syarat Penyertaan I Can See Your Voice Malaysia 2021

Antara Syarat Penyertaan I Can See Your Voice Malaysia 2021 adalah seperti berikut:

1. Berumur 15 tahun dan ke atas
2. Warganegara Malaysia
3. Video nyanyian secara acapella / tiada iringan muzik / tanpa ‘minus one’
4. Tempoh penyertaan bermula hari ini, 14 Disember 2020 sehingga 3 Januari 2021!

Semoga perkongsian Jadual Ujibakat I Can See Your Voice Malaysia 2021 Musim 4 ini dijadikan rujukan buat anda semua!

15 comments:

  1. Saya ingin kawan saya masuk i can see u voice

    ReplyDelete
  2. Saya nak kawan saya masuk i can see u voice

    ReplyDelete
  3. Saya nak masuk boleh ka ni..

    ReplyDelete
  4. Saya nk try..ssya boleh bernyanyi dngn baik tpi xde platform untuk saya tonjolkan bakat..017-7607057..ini no sayaa..saya brniat untuk mngubah kehidupan family saya..

    ReplyDelete
  5. Saya nak masuk i can see your voice sebab saya nak tunjukkan bakat saya kat warganegara malaysia....tolonglah saya saya nak sangat jadi penyanyi

    ReplyDelete
  6. Saya nk masuk i can see your voice tapi x cukup umur

    Blh x kalau umur 14

    ReplyDelete
  7. Saya nak join tapi tak tahu mcam mna

    ReplyDelete
  8. Saya ingin memasukinya

    ReplyDelete
  9. Knpe link x bole masuk ye..

    ReplyDelete
  10. Knpe link x bole masuk ye..

    ReplyDelete
  11. Saya nak ikut boleh tak

    ReplyDelete
  12. Saya nak ikut lah pliss

    ReplyDelete

Powered by Blogger.