Live Streaming ABK Anugerah Bolasepak Kebangsaan 2020Live Streaming ABK Anugerah Bolasepak Kebangsaan 2020|BILAKAH tarikh Anugerah Bolasepak Kebangsaan (ABK) tahun 2020 bakal diadakan? Anugerah Bolasepak Kebangsaan yang dinantikan oleh seluruh peminat bolasepak di Malaysia bagi menyaksikan pemain dan pasukan pilihan menerima pengiktirafan dalam ABK 2019 pada tahun ini. Berikut dikongsikan Siaran Langsung Anugerah Bolasepak Kebangsaan ABK tahun 2020 buat rujukan anda.

Live Streaming ABK Anugerah Bolasepak Kebangsaan 2019

Untuk makluman anda, satu Majlis Penganugerahan Bolasepak Kebangsaan 2019 bakal berlangsung di Hotel Pullman, Bangsar, Kuala Lumpur pada 15 November 2019, hari Jumaat mulai jam 8.30 malam yang turut disiarkan secara langsung di Facebook Live MFL dan Aplikasi iFlix. Objektif utama penganugerahan ini diadakan bagi memberi penghormatan kepada pemain, jurulatih, pasukan dan kelab penyokong terbaik sepanjang musim 2019.

Live Streaming ABK 2020 Anugerah Bolasepak Kebangsaan

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan tarikh dan siaran langsung Anugerah Bolasepak Kebangsaan (ABK) tahun 2020 yang akan dikemaskini secara langsung:

Info Siaran Anugerah Bolasepak Kebangsaan (ABK) 2020

Lokasi: Hotel Pullman, Bangsar, Kuala Lumpur
Tarikh: 15 November 2019
Hari: Jumaat
Masa: 8:30 malam
Siaran: Facebook Live MFL dan Aplikasi iFlix
Live Streaming:

Video Live Streaming Anugerah Bolasepak Kebangsaan 2020

*Akan dikemaskini

Info Penting:
*Klik LINK live streaming disediakan di atas untuk tontonan secara online!👆

Artikel Berkaitan:

👉 Keputusan Pemenang ABK Anugerah Bolasepak Kebangsaan

Tahniah diucapkan buat semua pemenang Anugerah Bolasepak Kebangsaan (ABK) tahun 2020! Semoga terus maju jaya dalam arena bolasepak untuk masa akan datang!

No comments

Powered by Blogger.