Sinopsis Drama Perempuan Tanpa Dosa Lakonan Kamal Adli dan Uqasha SenroseSinopsis Drama Perempuan Tanpa Dosa Lakonan Kamal Adli dan Uqasha Senrose|ADAKAH anda peminat drama Melayu? Saksikan drama bersiri akan datang berjudul "Perempuan Tanpa Dosa" karya Fatinilam Sari Ahmad yang bakal ditayangkan pada 6 Oktober 2020 jam 10:00 malam di slot Megadrama Astro Ria. Menampilkan lakonan hebat seperti Kamal Adli sebagai Rizal manakala Uqasha Senrose memegang watak sebagai Lily. Drama bersiri 28 episod ini merupakan arahan Michael Ang dan terbitan dibawah Juita Viden. Berikut dikongsikan Sinopsis Drama Perempuan Tanpa Dosa (MegaDrama Astro) buat rujukan anda.

Sinopsis Drama Perempuan Tanpa Dosa Lakonan Kamal Adli dan Uqasha Senrose

Sinopsis Drama Perempuan Tanpa Dosa Lakonan Kamal Adli dan Uqasha Senrose

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan Sinopsis Drama Perempuan Tanpa Dosa termasuk senarai pelakon, sinopsis novel dan OST/ lagu tema yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:

Info Penting Drama Perempuan Tanpa Dosa

JUDUL : PEREMPUAN TANPA DOSA
EPISOD : 28
TARIKH TAYANGAN : 6 Oktober 2020
SIARAN TV : Slot MegaDrama (Astro Ria & Ria HD)
PENULIS NOVEL : Fatinilam Sari Ahmad
PENGARAH : Michael Ang
PRODUKSI : Juita Viden Sdn Bhd
SINOPSIS PELAKON : Kamal Adli, Uqasha Senrose, Uyaina Arshad, Hilal Azman, Yusuf Bahrin, Shaza Bae, Zac Zaky, Susan Manen

WATAK PELAKON:

Kamal Adli sebagai Rizal
Uqasha Senrose sebagai Lily
Uyaina Arshad sebagai Usu Sakinah
Yusuf Bahrin sebagai Rahman
Hilal Azman sebagai Datuk Majid
Shaza Bae sebagai Yaya
Zac Zaky sebagai Eddie

Sinopsis Drama Perempuan Tanpa Dosa

Demi maruah, Datuk Majid terpaksa mengahwinkan anak tunggalnya, Lily dengan Rizal dan Rizal hanya akan melepaskan Lily sebaik saja Lily selamat melahirkan anak yang dikandungnya. Sebagai imbuhan, Rizal meminta sejumlah wang dan dengan wang tersebut dia membina hidup di kampung halamannya.

Saat perasaan sayang dan kasih Lily pada Rizal mula bercambah, Eddie datang semula untuk merebut kasih Lily dan juga anak di dalam kandungan. Walaupun pada mula, Lily tekad memilih untuk terus bersama Rizal tetapi perasaannya menjadi berbelah bagi tatkala dia mengetahui akan hubungan Rizal dengan Usu Sakinah. Lalu dia pergi membawa diri dan anaknya pulang ke Kuala Lumpur. Berjayakah Rizal?

No comments

Powered by Blogger.