Tonton Telefilem Tersimpang Ke Alam Bunian (Astro Citra)Tonton Telefilem Tersimpang Ke Alam Bunian (Astro Citra)|ADAKAH anda peminat setia telefilem? Saksikan telefilem akan datang bertajuk 'Tersimpang Ke Alam Bunian' yang bakal ditayangkan pada 28 November 2020, hari Sabtu jam 9:00 malam di slot Astro Citra dan Citra HD. Bakal dibintangi lakonan hebat seperti Farid Kamil, Amerul Affendi, Shahidan Izwan, Zack Zabhas, Hana Ameera dan ramai lagi. Telefilem ini diarahkan oleh Osman Ali dan terbitan dibawah Nuansa Sdn Bhd. Berikut dikongsikan Tonton Telefilem Tersimpang Ke Alam Bunian (Astro Citra) buat rujukan anda.

Tonton Telefilem Tersimpang Ke Alam Bunian (Astro Citra)

Tonton Telefilem Tersimpang Ke Alam Bunian (Astro Citra)

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan senarai pelakon, sinopsis dan live streaming Telefilem Tersimpang Ke Alam Bunian buat tontonan anda semua:

Video Live Telefilem Tersimpang Ke Alam Bunian

Info Penting:
*Klik LINK live streaming yang disediakan diatas untuk tontonan secara online!👆


Info Penting Telefilem Tersimpang Ke Alam Bunian

JUDUL : Tersimpang Ke Alam Bunian
WAKTU SIARAN : Sabtu, 28 November 2020, 9:00 malam
SIARAN TV : Astro Citra & Citra Hd
PENULIS SKRIP : Naza Manas
PENGARAH : Osman Ali
PRODUKSI : Nuansa SDn Bhd
PELAKON : Farid Kamil, Amerul Affendi, Shahidan Izwan, Zack Zabhas, Hana Ameera, Sri Idrina, Naza Manas

Sinopsis Telefilem Tersimpang Ke Alam Bunian

Mengisahkan Duan dan Isa bekerja sebagai badut dan penghibur telah memenuhi jemputan persembahan yang jauh dari Kuala Lumpur. Ditemani rakan mereka Lan, mereka yang sedang dihantui satu roh yang tidak tenang telah tersesat dan termasuk ke satu dimensi yang aneh dan bertemu dengan Seroja. Dapatkah mereka pulang ke alam biasa?

No comments

Powered by Blogger.