Tonton Telefilem Diva Dari Jakarta (Astro Citra)Tonton Telefilem Diva Dari Jakarta (Astro Citra)|ADAKAH anda peminat setia telefilem? Saksikan telefilem akan datang bertajuk 'Diva Dari Jakarta' yang bakal ditayangkan pada 16 Januari 2021, hari Sabtu jam 9:00 malam di slot Astro Citra dan Citra HD. Bakal dibintangi lakonan hebat seperti Sherry Al Hadad, Ruhainies, Umairah, Zarynn Min, Tengku Zara dan ramai lagi. Telefilem ini diarahkan oleh Faliq Sharif dan terbitan dibawah MIG Productions Sdn Bhd. Berikut dikongsikan Tonton Telefilem Diva Dari Jakarta (Astro Citra) buat rujukan anda.

Tonton Telefilem Diva Dari Jakarta (Astro Citra)

Tonton Telefilem Diva Dari Jakarta (Astro Citra)

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan senarai pelakon, sinopsis dan live streaming Telefilem Diva Dari Jakarta buat tontonan anda semua:

Video Live Telefilem Diva Dari Jakarta


Info Penting:
*Klik LINK live streaming yang disediakan diatas untuk tontonan secara online!👆

Info Penting Telefilem Diva Dari Jakarta

JUDUL : DIVA DARI JAKARTA
WAKTU SIARAN : Sabtu, 16 Januari 2021, 9:00 malam
SIARAN TV : Astro Citra
PENGARAH : Faliq Sharif
PRODUKSI : MIG Productions Sdn Bhd
SENARAI PELAKON : Sherry Al Hadad, Ruhainies, Umairah, Zarynn Min, Tengku Zara, Syaff Azahan

Sinopsis Telefilem Diva Dari Jakarta

Mengisahkan Eryn seorang kanak-kanak yang lagaknya seorang Diva dari Jakarta. Eryn bertemu dengan Ejot yang berbadan besar dan Eryn merasakan Ejot langsung tidak layak menjadi sahabatnya. Suatu hari berlaku kejadian dimana Eryn tersedar dari koma dan dia sudah dewasa! Segalanya berubah, Eryn menjadi besar Ejot pula menjadi persis seorang Diva.

No comments

Powered by Blogger.