Sinopsis Drama Hati Yang Dikhianati Lakonan Isyariana & Amar BaharinSinopsis Drama Hati Yang Dikhianati Lakonan Isyariana & Amar Baharin|ADAKAH anda peminat drama Melayu? Saksikan drama bersiri akan datang berjudul "Hati Yang Dikhianati" yang diadaptasi Telenovela Sepanyol Mis 3 Hermanas bakal ditayangkan mulai 12 April 2021 jam 6.00 petang di slot Tiara Astro Prima. Menampilkan lakonan hebat seperti Amar Baharin, Isyariana, Mona Allen, Syamim Farid, Nabil Aqil, Qistina Khaled dan ramai lagi. Drama bersiri 28 episod ini merupakan arahan Riza Baharudin dan terbitan dibawah Global Station Sdn Bhd. Berikut dikongsikan Sinopsis Drama Hati Yang Dikhianati (Slot Tiara) buat rujukan anda.

Sinopsis Drama Hati Yang Dikhianati Lakonan Isyariana & Amar Baharin

Sinopsis Drama Hati Yang Dikhianati Lakonan Isyariana & Amar Baharin

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan Sinopsis Drama Hati Yang Dikhianati termasuk senarai pelakon dan OST/ lagu tema yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:

Info Penting Drama Hati Yang Dikhianati

JUDUL : Hati Yang Dikhianati
EPISOD : 28
TARIKH TAYANGAN : 12 April 2021
WAKTU SIARAN : Isnin-Jumaat, 6:00 petang
SIARAN TV : Slot Tiara Astro Prima
PENULIS SKRIP : 
PENGARAH : Riza Baharudin 
PRODUKSI : Global Station Sdn Bhd
SENARAI PELAKON : Amar Baharin, Isyariana, Mona Allen, Zamarul Hisham, Syamim Farid, Shah Iskandar, Nabil Aqil, Mia Nasir, Qistina Khaled, Arena Wan, Adam Malek

WATAK PELAKON:

*Akan dikemaskini

Sinopsis Drama Hati Yang Dikhianati

*Akan dikemaskini

No comments

Powered by Blogger.