Tonton Telefilem Mr Drift (2021)Tonton Telefilem Mr Drift (2021)|ADAKAH anda peminat setia telefilem? Saksikan telefilem aksi akan datang bertajuk ''Mr Drift'' yang bakal ditayangkan pada 12 Jun 2021, hari Sabtu jam 9:00 malam di slot Astro Citra dan Citra HD. Bakal dibintangi lakonan hebat seperti Pekin Ibrahim, Raja Afiq, dan Tisha Shamsir, Issey Fadzlisyam dan ramai lagi. Telefilem ini diarahkan oleh C. Kumaresan dan terbitan dibawah Adtisha Productions. Berikut dikongsikan dikongsikan Tonton Telefilem Mr Drift (Astro Citra) buat rujukan anda.

Tonton Telefilem Mr Drift (2021)

Tonton Telefilem Mr Drift (2021)

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan senarai pelakon, sinopsis dan live streaming Telefilem Mr Drift buat tontonan anda semua:

Video Live Telefilem Mr Drift (Astro Citra)


Info Penting:
*Klik LINK live streaming yang disediakan diatas untuk tontonan secara online!👆

Info Penting Telefilem Mr Drift

JUDUL : MR DRIFT
WAKTU SIARAN : Sabtu, 12 Jun 2021, 9:00 malam 
SIARAN TV : Astro Citra
PENULIS SKRIP : Puovin Sandera, Tommy Loh
PENGARAH : C. Kumaresan
PRODUKSI : Adtisha Productions
PELAKON : Pekin Ibrahim, Tisha Shamsir, Raja Afiq, Danny X-Factor, Issey Fadzlisyam, Adam Shadan, Mat Over, Bullzai Hamdan


Sinopsis Telefilem Mr Drift

Mengisahkan dua beradik yang berbakat dalam sukan motorsport drift bakal berentap dan bersengketa angkara perasaan cemburu, dendam dan persaingan yang diakibatkan oleh seorang wanita dan pengurus mereka.

No comments

Powered by Blogger.