Live Streaming The Masked Singer Malaysia 2023 Minggu 10 (AKHIR)Live Streaming The Masked Singer Malaysia 2023 Minggu 10 (AKHIR)|SAKSIKAN program realiti nyanyian terbaru berjudul "The Masked Singer Malaysia 2023" yang juga merupakan musim ke-4 bakal bersiaran secara rasmi selama 10 minggu mulai 17 Disember 2023, setiap hari Ahad jam 9:00 malam bertempat di Auditorium Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA). The Masked Singer Malaysia Musim 4 turut ditayangkan secara eksklusif di Astro Warna (Saluran 107) dan untuk pilihan lebih fleksibel, ia boleh distrim melalui platform On Demand menerusi Astro Box dan Aplikasi Astro GO. Berikut dikongsikan Live Streaming The Masked Singer Malaysia 2023 Minggu 10 buat rujukan anda.

Live Streaming The Masked Singer Malaysia 2023 Minggu 10 (AKHIR)

Sedia maklum, musim kali ini bakal menampilkan seramai 15 barisan selebriti terkenal negara yang terdiri daripada pelbagai cabang seni yang mengambil bahagian iaitu penyanyi, pelakon, pelawak, personaliti TV, atlet sukan dan influencer media sosial. Kostum unik tersebut adalah seperti musang, sang kancil, putera katak, mat helang, abang jagung, roti john, bawang putih, kak cat, ikan emas, cili padi (duo), teratai, bunga matahari, pom pom kin dan biskut aiskrim. 9 juri tetap mewakili 80%, manakala 20% lagi adalah daripada undian penonton yang boleh dibuat di laman web Astro Gempak.


Live Streaming The Masked Singer Malaysia 2023 Minggu 10 (AKHIR)

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan Live Streaming The Masked Singer Malaysia 2023 Musim 4 Minggu 10 termasuk siaran langsung:


Video Siaran Langsung The Masked Singer Malaysia 2023 Minggu Akhir 


Info Penting:
*Klik LINK live streaming yang disediakan diatas untuk tontonan secara online!👆
*Sila refresh browser anda sekiranya mengalami sebarang gangguan teknikal

Apakah The Masked Singer Malaysia (TMSMY)?

Menggunakan format asal program realiti popular dari Korea Selatan, ‘The King of Mask Singer’ telah diadaptasi di negara-negara lain seperti Indonesia, Thailand, China dan Amerika Syarikat, di mana ianya berjaya mencetuskan satu fenomena yang cukup gah dan diminati ramai. Pada Musim pertama ‘TMSMY’ sebelum ini telah menyaksikan penyanyi popular tanah air, Aina Abdul dinobatkan sebagai Juara dalam kostum Bunga Raya.

Senarai Juri Tetap

Barisan juri adalah terdiri daripada Datuk Aznil Hj. Nawawi, Zizan Razak, Erra Fazira, Elly Mazlein, Nabila Huda, Rozita Che Wan, Sherry Alhadad, Michael Ang dan Angah Raja Lawak


Info Lanjut

Untuk mendapatkan maklumat terkini berkaitan The Masked Singer Malaysia 2023, sila layari menerusi Channel Telegram di https://t.me/maskedsingermalaysia2023.

Jangan lupa saksikan program realiti The Masked Singer Malaysia Musim 4 yang bakal bersiaran secara langsung di saluran Astro mulai 17 Disember ini!

No comments

Powered by Blogger.