Semakan Keputusan Kolej Komuniti 2022 OnlineSemakan Keputusan Kolej Komuniti 2022 Online|BILAKAH tarikh semakan keputusan Kolej Komuniti bagi tahun 2022? Panduan buat anda yang telah membuat permohonan kemasukan ke Kolej Komuniti ambilan 2022. Untuk makluman anda, semakan keputusan Kolej Komuniti 2022 dijangka boleh dibuat secara online pada bulan Mei 2022 menerusi Portal Rasmi Jabatan Pendidikan Kolej Komuniti.

Semakan Keputusan Kolej Komuniti 2018 Online

Selain semakan keputusan Kolej Komuniti, pemohon juga boleh membuat semakan keputusan bagi kemasukan Universiti Awam/ Politeknik Premier. Bagi yang gagal dalam permohonan Kolej Komuniti, anda boleh membuat permohonan rayuan menerusi laman sesawang yang sama.

Semakan Keputusan Kolej Komuniti 2022 Online

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan cara semakan keputusan Kolej Komuniti:

Cara Semakan Keputusan Kolej Komuniti 2022 Online

1. Semakan keputusan Kolej Komuniti boleh dibuat secara atas talian (online) menerusi pautan di http://upu.moe.gov.my

Permohonan Rayuan Kolej Komuniti 2022

Bagi yang gagal dalam permohonan Kolej Komuniti, anda boleh membuat permohonan rayuan menerusi laman sesawang Kolej Komuniti atau Laman Web UPU:

◾Aplikasi Rayuan: 👉 *Akan dikemaskini

Cara Hubungi

Sebarang pertanyaan atau maklumat lanjut, sila hubungi kami @ Politeknik dan Kolej Komuniti HQ di talian 03-88919000 (waktu pejabat 8.00 pagi – 5.00 petang).

Selamat membuat Semakan Keputusan Kolej Komuniti 2022 secara online! Semoga anda berjaya mendapat tawaran ke Kolej Komuniti!

No comments

Powered by Blogger.