Senarai Bazar Ramadhan Negeri Sembilan 2022 (Lokasi)Senarai Bazar Ramadhan Negeri Sembilan 2022 (Lokasi)|ADAKAH anda masih tercari-cari lokasi Bazar Ramadhan di Negeri Sembilan? Panduan buat anda yang ingin ketahui senarai dan lokasi bazar Ramadhan yang terdapat di sekitar Negeri Sembilan tahun 2022. Sedia maklum, tarikh bulan Ramadhan tahun 2022 di Malaysia jatuh pada 3 April 2022 bersamaan 1 Ramadhan 1443 Hijrah. Berikut dikongsikan Senarai Bazar Ramadhan di sekitar Negeri Sembilan tahun 2022 buat panduan anda.

Senarai Bazar Ramadhan Negeri Sembilan 2019 (Lokasi)

Pasti ramai tertanya-tanya dimanakah senarai lokasi bazar ramadhan yang dibuka bagi setiap negeri termasuklah Negeri Sembilan. Sememangnya bazar Ramadhan merupakan destinasi tumpuan orang ramai menjelang bulan Ramadhan. Sedia maklum, terdapat beberapa lokasi tumpuan bazar Ramadhan di Negeri Sembilan iaitu di Seremban, Senawang, Nilai, Tampin, Jelebu, Rembau dan Port Dickson.

Senarai Bazar Ramadhan Negeri Sembilan 2020 (Lokasi)

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan Senarai Bazar Ramadhan termasuk lokasi yang terdapat di sekitar Negeri Sembilan bagi tahun 2022:


Senarai Lokasi Bazar Ramadhan Negeri Sembilan 2022

Berikut dikongsikan senarai tempat tumpuan bazar Ramadhan di Seremban, Senawang, Nilai, Tampin, Jelebu, Rembau dan Port Dickson tahun 2022:

A. Bazar Ramadhan Negeri Sembilan

1. Bazar Ramadhan Ampangan, Seremban
2. Bazar Ramadhan Rembau
3. Bazar Ramadhan Seremban 2
4. Senawang
5. Nilai
6. Port Dickson
7. Bazar Ramadhan Majlis Perbandaran Seremban
8. One Avenue S2

Info Penting:
*Senarai Bazar Ramadhan Negeri Sembilan 2022 akan dikemaskini dari semasa ke semasa

Artikel Berkaitan:

👉 Senarai Buffet Ramadhan Negeri Sembilan 2022
👉 Waktu Berbuka Puasa dan Imsak Negeri Sembilan 2022

Semoga perkongsian Senarai Bazar Ramadhan Negeri Sembilan 2022 ini dijadikan panduan buat anda semua!

No comments

Powered by Blogger.