Live Streaming All Stars Buka Panggung Minggu 4Live Streaming All Stars Buka Panggung Minggu 4|SAKSIKAN program realiti hiburan "All Stars Buka Panggung" yang bakal bersiaran mulai 6 September 2019, setiap hari Jumaat jam 9.00 malam selama tujuh minggu. All Stars Buka Panggung ini juga bersiaran secara langsung di saluran Astro Warna (CH132) dan Astro Warna HD (CH124) dan distrim secara langsung menerusi platform digital Astro GO dan ‘On Demand’.

Live Streaming All Stars Buka Panggung Minggu 4

Program ini bakal menampilkan pelawak daripada kumpulan Shiro iaitu Ajak dan Shahrol sebagai hos. Sedia maklum, All Stars Buka Panggung merupakan sebuah pertandingan stagecom (komedi pentas) yang berkonsepkan realiti dimana akan menampilkan nama-nama besar industri lakonan tempatan iaitu melibatkan 20 orang nama besar dalam dunia lakonan.

Live Streaming All Stars Buka Panggung Minggu 4

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan Live Streaming All Stars Buka Panggung Minggu 4 yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa. Klik setiap link untuk menonton video secara online.

Tonton Video Live Streaming All Stars Buka Panggung (Minggu 4)

*Akan dikemaskini

Info Penting:
*Klik LINK live streaming disediakan di atas untuk tontonan secara online! 👆

Senarai Peserta All Stars Buka Panggung Minggu 4

*Akan dikemaskini

Saksikan program All Stars Buka Panggung yang bersiaran selama 7 minggu mulai 6 September 2019 di saluran Astro Warna (CH132) dan Astro Warna HD (CH124)!

No comments

Powered by Blogger.