Live Streaming All Stars Buka Panggung Minggu 7 (Akhir)Live Streaming All Stars Buka Panggung Minggu 7 (Akhir)|SAKSIKAN pentas akhir program realiti hiburan "All Stars Buka Panggung" yang bakal ditayangkan pada 18 Oktober 2019, hari Jumaat mulai jam 9.00 malam. All Stars Buka Panggung ini juga turut bersiaran secara langsung di saluran Astro Warna (CH132) dan Astro Warna HD (CH124) dan distrim secara langsung menerusi platform digital Astro GO dan ‘On Demand’.

Live Streaming All Stars Buka Panggung Minggu 7 (Akhir)

Program ini bakal menampilkan pelawak daripada kumpulan Shiro iaitu Ajak dan Shahrol sebagai hos. Terdapat empat peserta finalis yang bakal berentap dalam pentas akhir All Stars Buka Panggung 2019 iaitu Noor Khiriah, Rita Rudaini, Aaron Aziz dan Zul Huzaimy.

Live Streaming All Stars Buka Panggung Minggu 7 (Akhir)

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan Live Streaming All Stars Buka Panggung Minggu 7 (AKHIR) yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa. Klik setiap link untuk menonton video secara online.

Tonton Video Live Streaming All Stars Buka Panggung (Minggu 7)

Info Penting:
*Klik LINK live streaming disediakan di atas untuk tontonan secara online! 👆

Senarai Peserta All Stars Buka Panggung Minggu 7

*Akan dikemaskini

Saksikan program All Stars Buka Panggung yang bersiaran selama 7 minggu mulai 6 September 2019 di saluran Astro Warna (CH132) dan Astro Warna HD (CH124)!

No comments

Powered by Blogger.