Kemaskini Akaun ASNB 2020 OnlineKemaskini Akaun ASNB 2020 Online|ADAKAH anda pemegang akaun unit Amanah Saham Nasional Berhad (ASNB)? Perhatian buat anda pemegang akaun ASNB yang ingin membuat kemaskini butiran maklumat ASNB masing-masing. Untuk makluman anda, kemaskini permohonan ASNB boleh dibuat secara online mulai 11 November 2019 melalui Portal myASNB ww.myasnb.com.my.

Kemaskini Akaun ASNB 2019 Online

Sedia maklum, pemegang unit perlu mengemas kini butiran peribadi mereka, termasuk nombor telefon, alamat, pekerjaan dan pendapatan bulanan, yang hanya boleh dilakukan di cawangan atau ejen ASNB bagi mengelakkan kemungkinan penipuan, terutama berkaitan penipuan identiti. Ia bertujuan memastikan ASNB mempunyai pangkalan data pemegang unit yang lengkap dan terkini selain dapat mengesan transaksi mencurigakan dan melindungi akaun.

Kemaskini Akaun ASNB 2020 Online

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan cara kemaskini akaun ASNB secara online:

Cara Kemaskini Akaun ASNB Online

1. Pemegang unit ASNB boleh membuat kemaskini butiran maklumat masing-masing secara online mulai melalui Portal myASNB ww.myasnb.com.my.

2. Kemaskini butiran peribadi termasuk nombor telefon, alamat, pekerjaan dan pendapatan bulanan yang hanya boleh dilakukan di cawangan atau ejen ASNB.

Artikel Berkaitan:

👉 Semakan Baki Akaun ASNB

Info Lanjut

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi Pusat Khidmat Pelanggan ASNB 03-7730 8899 (8 pagi – 10 malam) atau emel ke asnbcare@pnb.com.my

Semoga perkongsian Kemaskini Akaun ASNB secara online ini dijadikan panduan buat pemegang unit ASNB!

No comments

Powered by Blogger.