Sinopsis dan Senarai Pelakon Drama Lara SyakilaSinopsis dan Senarai Pelakon Drama Lara Syakila|NANTIKAN drama bersiri terbaru berjudul "Lara Syakila" yang bakal ditayangkan mulai 9 Disember ini di slot Selekta Prima (TV2 RTM). Bakal dibintangi pelakon seperti Nazim Othman, Ben Amir, Mona Allen, Yuna Rahim, Muaz Fitri dan ramai lagi. Drama 30 episod ini diarahkan oleh Nizam Zakaria dan terbitan dibawah Radius One Sdn Bhd.

Sinopsis dan Senarai Pelakon Drama Lara Syakila

Sinopsis dan Senarai Pelakon Drama Lara Syakila

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan info penting drama Lara Syakila (Slot Selekta Prima) termasuk sinopsis dan senarai pelakon:

Info Penting Drama Lara Syakila

JUDUL : LARA SYAKILA
EPISOD : 30 episod
TARIKH TAYANGAN : 9 Disember 2019
WAKTU SIARAN : Isnin-Khamis, 8:30 malam
SIARAN TV : Slot Selekta Prima (TV2 RTM)
IDEA ASAL : Shahrulezad Mohameddin
PENULIS SKRIP : Tommy Loh, Puovin
PENGARAH : Nizam Zakaria
PRODUKSI : Radius One Sdn Bhd
PELAKON : Nazim Othman, Ben Amir, Mona Allen, Yuna Rahim, Muaz Fitri, Zaryyn Min, Aishah Atan, Roy Azman, Ameerul Asyraf, Hamidah Wahab, Iman Suhana

SINOPSIS:

Mengisahkan mengenai konflik kekeluargaan dan percintaan. Syakila seorang gadis bangsawan telah dinafikan haknya untuk bercinta dengan jejaka kampung bernama Adam.

Percintaan terhalang ini telah membawa kepada peristiwa tragis sehingga Adam dipenjarakan dan Syakila dikahwinkan dengan pilihan keluarga.

No comments

Powered by Blogger.