Sinopsis Drama Dia Bidadari Dari Syurga Lakonan Halim Radzi & Sharifah HusnaSinopsis Drama Dia Bidadari Dari Syurga Lakonan Halim Radzi dan Sharifah Husna|SAKSIKAN drama akan datang adaptasi novel bertajuk "Dia Bidadari Dari Syurga" karya Syamnuriezmil bakal bersiaran pada 24 Oktober 2020 jam 7:00 malam di slot RTM. Bakal dibintangi pelakon hebat seperti Halim Radzi sebagai Naqib Zakuan manakala Sharifah Husna memegang watak sebagai Marissa Aisya. Selain itu, turut menampilkan lakonan Hafidz Roshdi, Aryan Naim, Julia Farhana dan ramai lagi. Drama 20 episod ini diarahkan oleh Izzman Hafiz dan terbitan dibawah Sazawan Supply Sdn Bhd. Berikut dikongsikan Sinopsis Drama Dia Bidadari Dari Syurga buat rujukan anda.

Sinopsis Drama Dia Bidadari Dari Syurga Lakonan Halim Radzi & Sharifah Husna

Sinopsis Drama Dia Bidadari Dari Syurga Lakonan Halim Radzi dan Sharifah Husna

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan Sinopsis Drama Dia Bidadari Dari Syurga termasuk sinopsis novel, senarai pelakon dan lagu tema/ OST:

Info Penting Drama Dia Bidadari Dari Syurga

JUDUL: DIA BIDADARI DARI SYURGA
EPISOD : 20
TARIKH TAYANGAN : 24 Oktober 2020
SIARAN TV : RTM
PENULIS SKRIP : PGRs Team, Aina Hannez, Riqmal EG
PENGARAH : Izzman Hafiz
PRODUKSI : Sazawan Supply Sdn Bhd
SENARAI PELAKON: Halim Radzi, Sharifah Husna, Hafidz Roshdi, Aryan Naim, Mahmud Ali Bashah, Julia Farhana, Shahkimin , Dayana Roza, Nora Lunia, Syaffiq Sahli, Ady Fakhruddin, Nurul Iman

WATAK PELAKON:

Halim Radzi sebagai Naqib Zakuan
Sharifah Husna sebagai Marissa Aisya
Hafidz Roshdi sebagai Raff
Aryan Naim sebagai Riff
Julia Farhana sebagai Sara
Shahkimin sebagai Ikhwan Radzi

Sinopsis Drama Dia Bidadari Dari Syurga

Mengisahkan Marissa Aisya atau Aris seorang graduan dari Melbourne University, Australia tiba-tiba disuruh jadi tea lady di syarikat abinya. Tanpa banyak soal Marissa ikutkan saja. Dia mahu jadi anak yang taat kepada abinya, kerana hanya abinya saja yang tinggal.

No comments

Powered by Blogger.