Tonton Telefilem Perang Jozlynn Balik Raya (ASTRO)Tonton Telefilem Perang Jozlynn Balik Raya (ASTRO)|ANDA peminat setia telefilem? Saksikan telefilem Hari Raya Pertama bertajuk "Perang Jozlynn Balik Raya" yang bakal ditayangkan pada hari Ahad, 24 Mei 2020 jam 10:00 pagi di slot Astro Ria dan Ria HD. Bakal menampilkan lakonan seperti Johan, Ozlynn, Ropie dan ramai lagi. Telefilem ini merupakan arahan ZH Emdee dan terbitan dibawah Creative Skill Solution. Berikut dikongsikan tonton live streaming Telefilem Perang Jozlynn Balik Raya buat panduan anda.

Tonton Telefilem Perang Jozlynn Balik Raya (ASTRO)

Tonton Telefilem Perang Jozlynn Balik Raya (ASTRO)

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan senarai pelakon, sinopsis telefilem dan live streaming Telefilem Perang Jozlynn Balik Raya buat tontonan anda semua:

Tonton Live Telefilem Perang Jozlynn Balik Raya

*Akan dikemaskini

Info Penting:
*Klik LINK live streaming yang disediakan diatas untuk tontonan secara online!👆


Info Penting Telefilem Perang Jozlynn Balik Raya

JUDUL : PERANG JOZLYNN BALIK RAYA
WAKTU SIARAN : Ahad, 24 Mei 2020, 10:00 pagi
SIARAN TV : Astro Ria & Ria HD
PENULIS SKRIP : ZH Emdee
PENGARAH : ZH Emdee
PRODUKSI : Creative Skill Solution
SENARAI PELAKON : Johan, Ozlynn, Ropie

Sinopsis Telefilem Perang Jozlynn Balik Raya

Mengisahkan Johan dan Ozlynn merupakan pasangan selebriti yang baru setahun berkahwin. Mereka mempunyai undang-undang rumahtangga aneh iaitu tidak boleh bergaduh di dalam rumah walaupun sering ‘berperang’ di luar rumah. Atas ego yang tinggi, isu paling besar yang menjadi pergaduhan mereka adalah raya pertama di kampung siapa.

No comments

Powered by Blogger.