Tonton Telefilem Salam Dari Syurga (ASTRO)Tonton Telefilem Salam Dari Syurga (ASTRO)|ANDA peminat setia telefilem Melayu? Saksikan telefilem akan datang berjudul "Salam Dari Syurga" yang bakal ditayangkan pada hari Sabtu, 27 Jun 2020 jam 9:00 malam di slot Astro Citra dan Astro Citra HD. Dibintangi lakonan hebat seperti Azman Ahmad, Johan As’ari, Fauziah Nawi, Sara Ali dan turut menampilkan khas Syahmi Sazli, Muhammad Asyiff dan Yoe Parey. Telefilem ini diarahkan oleh Azhari Zain dan terbitan dibawah Arie Zaharie Production Sdn Bhd dan Mindshcope Sdn Bhd. Berikut dikongsikan Tonton Live Streaming Telefilem Salam Dari Syurga buat rujukan anda.

Tonton Telefilem Salam Dari Syurga (ASTRO)

Tonton Telefilem Salam Dari Syurga (ASTRO)

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan senarai pelakon, sinopsis telefilem, OST/ lagu tema dan live streaming Telefilem Salam Dari Syurga yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:

Video Live Telefilem Salam Dari Syurga

*Akan dikemaskini

Info Penting:
*Klik LINK live streaming yang disediakan diatas untuk tontonan secara online!👆


Info Penting Telefilem Salam Dari Syurga (Astro Citra)

JUDUL : SALAM DARI SYURGA
WAKTU SIARAN : Sabtu, 27 Jun 2020, 9:00 malam
SIARAN TV : Astro Citra dan Citra HD
PENULIS SKRIP : Azal Ezreen
PENGARAH : Azhari Zain
PRODUKSI : Arie Zaharie Production Sdn Bhd, Mindshcope Sdn Bhd
SENARAI PELAKON : Azman Ahmad, Johan As’ari, Fauziah Nawi, Sara Ali, Syahmi Sazli, Muhammad Asyiff, Yoe Parey

Sinopsis Telefilem Salam Dari Syurga

Mengisahkan Aman, seorang lelaki lemah lembut yang meninggalkan kampungnya selepas rasa kecewa yang mendalam dengan penduduk kampung yang memandang serong terhadap dirinya.

Walau bagaimanapun, beliau memutuskan untuk kembali tinggal di kampung untuk menjaga ibunya (Fauziah Nawi). Pertemuan Aman (Azman Ahmad) dan Daniel (Johan As’ari), seorang anak yatim piatu yang sering menjadi mangsa penindasan telah membuatkan Aman berasa simpati dan beliau membuat tawaran kepada Daniel untuk tinggal bersamanya.

Kemunculan Daniel di rumah Aman telah menerbitkan rasa kurang senang Laila (Sara Ali), seorang gadis kampung yang mengharapkan cinta dari Aman.

No comments

Powered by Blogger.