Tonton Telefilem Kita Merdeka (Cerekarama TV3)Tonton Telefilem Kita Merdeka (Cerekarama TV3)|ADAKAH anda peminat setia telefilem? Saksikan telefilem akan datang bertajuk 'Kita Merdeka' yang bakal ditayangkan pada 29 Ogos 2020, hari Sabtu jam 10:00 malam di slot Cerekarama TV3. Bakal dibintangi lakonan hebat seperti Azlee Khairi, Elisya Sandha, Fadlan Hazim, Amy Mastura dan ramai lagi. Telefilem ini diarahkan oleh Faizul A Rashid dan terbitan dibawah Country & Universal Sdn Bhd. Berikut dikongsikan Tonton Telefilem Kita Merdeka (Cerekarama TV3) buat rujukan anda.

Tonton Telefilem Kita Merdeka (Cerekarama TV3)

Tonton Telefilem Kita Merdeka (Cerekarama TV3)

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan senarai pelakon, sinopsis telefilem dan live streaming Telefilem Kita Merdeka buat tontonan anda semua:

Video Live Telefilem Kita Merdeka

*Akan dikemaskini

Info Penting:
*Klik LINK live streaming yang disediakan diatas untuk tontonan secara online!👆


Info Penting Telefilem Kita Merdeka

JUDUL : Kita Merdeka
WAKTU SIARAN : Sabtu, 29 Ogos 2020, 10:00 malam
SIARAN TV : Slot Cerekarama TV3
PENGARAH : Faizul A Rashid
PRODUKSI : Country & Universal Sdn Bhd
SENARAI PELAKON : Azlee Khairi, Elisya Sandha, Fadlan Hazim, Amy Mastura, Riezman Khuzaimi, Rahim Omar, Shiela Mambo, Wilma Muhammad, Keith Foo, Izzendr

Sinopsis Telefilem Kita Merdeka

Diilhamkan dari kisah benar yang berkisarkan seorang Store Manager di pasar raya menangani masalah ketika Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dilaksanakan.

No comments

Powered by Blogger.