Tonton Telefilem Kasyaf Gelang Iblis (Astro Citra)Tonton Telefilem Kasyaf Gelang Iblis (Astro Citra)|ADAKAH anda peminat setia telefilem? Saksikan telefilem akan datang bertajuk 'Kasyaf Gelang Iblis' yang bakal bersiaran pada 19 September 2020, hari Sabtu jam 9:00 malam di slot Astro Citra dan Citra HD. Bakal dibintangi lakonan hebat seperti Wan Sharmila, Syazwan Zulkifly, Puteri Sarah, Aishah Azman dan ramai lagi. Telefilem ini diarahkan oleh Hashim Rejab dan terbitan dibawah Heritage Movies. Berikut dikongsikan Tonton Telefilem Kasyaf Gelang Iblis (Astro Citra) buat rujukan anda.

Tonton Telefilem Kasyaf Gelang Iblis (Astro Citra)

Tonton Telefilem Kasyaf Gelang Iblis (Astro Citra)

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan senarai pelakon, sinopsis telefilem dan link live streaming Telefilem Kasyaf Gelang Iblis buat tontonan anda semua:

Video Live Telefilem Kasyaf Gelang Iblis

*Akan dikemaskini

Info Penting:
*Klik LINK live streaming yang disediakan diatas untuk tontonan secara online!👆


Info Penting Telefilem Kasyaf Gelang Iblis

JUDUL : Kasyaf Gelang Iblis
WAKTU SIARAN : Sabtu, 19 September 2020, 9:00 malam
SIARAN TV : Astro Citra & Citra HD
PENGARAH : Hashim Rejab
PRODUKSI : Heritage Movies
SENARAI PELAKON : Wan Sharmila, Syazwan Zulkifly, Puteri Sarah, Aishah Azman, Anne Abdullah

Sinopsis Telefilem Kasyaf Gelang Iblis

Mengisahkan Siti bekerja di rumah orang tua Seri Cahaya mula diganggu setelah kemunculan seorang warga emas yang pelik. Gelang iblis yang tiba-tiba muncul telah menjadikan siti buta namun celik di kala malam. Hadirnya Khaled penyeri hati siti namun adakah kebahagiaan milik mereka?

No comments

Powered by Blogger.