Tonton Telefilem Ada Yang Ngikut (Astro Citra)Tonton Telefilem Ada Yang Ngikut (Astro Citra)|ADAKAH anda peminat setia telefilem? Saksikan telefilem seram akan datang bertajuk 'Ada Yang Ngikut' yang bakal ditayangkan pada 24 Oktober 2020, hari Sabtu jam 9:00 malam di slot Astro Citra dan Citra HD. Bakal dibintangi lakonan hebat seperti Chubb-e, Raja Syahiran, Afiq Rahem, Syazlin Zainal dan ramai lagi. Telefilem ini diarahkan oleh Feroz Kader dan terbitan dibawah KL Motion Pictures. Berikut dikongsikan Tonton Telefilem Ada Yang Ngikut (Astro Citra) buat rujukan anda.

Tonton Telefilem Ada Yang Ngikut (Astro Citra)

Tonton Telefilem Ada Yang Ngikut (Astro Citra)

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan senarai pelakon, sinopsis telefilem dan live streaming Telefilem Ada Yang Ngikut buat tontonan anda semua:

Video Live Telefilem Ada Yang Ngikut

Info Penting:
*Klik LINK live streaming yang disediakan diatas untuk tontonan secara online!👆


Info Penting Telefilem Ada Yang Ngikut

JUDUL : Ada Yang Ngikut
WAKTU SIARAN : Sabtu, 24 Oktober 2020, 9:00 malam
SIARAN TV : Astro Citra & Citra HD
PENULIS SKRIP : Wan Alauddin
PENGARAH : Wan Alauddin b. Wan Zainuddin
PRODUKSI : KL Motion Pictures
SENARAI PELAKON : Chubb-e, Raja Syahiran, Afiq Rahem, Syazlin Zainal, Haziq Fadhullah, Haeriyanto Hassan

Sinopsis Telefilem Ada Yang Ngikut

Mengisahkan misteri kematian sorang pelajar di dalam tangki kolej setelah teruk dibuli. Imran seorang pelajar yang pendiam dibuli sehingga melecur teruk oleh Baktiar & Adi setelah dituduh mencuri handphone di kolej mereka. Tekanan & kemurungan Imran membuka ruang buat “sesuatu” untuk masuk ke dalam dirinya untuk membalas dendam.

No comments

Powered by Blogger.