Tonton Telefilem Cucu Nek Putih (Astro Citra)Tonton Telefilem Cucu Nek Putih (Astro Citra)|ADAKAH anda peminat setia telefilem? Saksikan telefilem seram akan datang bertajuk 'Cucu Nek Putih' yang bakal ditayangkan pada 31 Oktober 2020, hari Sabtu jam 9:00 malam di slot Astro Citra dan Citra HD. Bakal dibintangi lakonan hebat seperti Nad Zainal, Remy Ishak, Sabri Yunus, Khadijah Tan dan ramai lagi. Telefilem ini diarahkan oleh Sabri Yunus dan terbitan dibawah Heritage Movies Sdn Bhd. Berikut dikongsikan Tonton Telefilem Cucu Nek Putih (Astro Citra) buat rujukan anda.

Tonton Telefilem Cucu Nek Putih (Astro Citra)

Tonton Telefilem Cucu Nek Putih (Astro Citra)

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan senarai pelakon, sinopsis telefilem dan live streaming Telefilem Cucu Nek Putih buat tontonan anda semua:

Video Live Telefilem Cucu Nek Putih

Info Penting:
*Klik LINK live streaming yang disediakan diatas untuk tontonan secara online!👆


Info Penting Telefilem Cucu Nek Putih

JUDUL : Cucu Nek Putih
WAKTU SIARAN : Sabtu, 31 Oktober 2020, 9:00 malam
SIARAN TV : Astro Citra & Citra HD
PENULIS SKRIP : -
PENGARAH : Sabri Yunus
PRODUKSI : Heritage Movies Sdn Bhd
SENARAI PELAKON : Nad Zainal, Remy Ishak, Sabri Yunus, Khadijah Tan, Armada Ammar, Sheeda Ali, Dhia Arissa

Sinopsis Telefilem Cucu Nek Putih (Astro Citra)

Mengisahkan Suri terpaksa menerima saka dari neneknya sorang pawang yang membantu ramai orang untuk diubati. Walaupun tidak rela namun Suri terpaksa dan hal ini memakan diri Suri. Dek kerana ini hubungannya bersama Sein di halang dan Suri menjadi mangsa cemuhan orang kampung. Nantikan kesudahannya.

No comments

Powered by Blogger.