Sinopsis Drama Tak Sempurna Mencintaimu Lakonan Redza Rosli Dan Intan NajuwaSinopsis Drama Tak Sempurna Mencintaimu Lakonan Redza Rosli Dan Intan Najuwa|ADAKAH anda peminat drama Melayu? Saksikan drama bersiri akan datang berjudul "Tak Sempurna Mencintaimu" yang bakal ditayangkan pada 29 Mac 2021 jam 7:00 malam di slot Akasia TV3. Menampilkan lakonan hebat seperti Redza Rosli sebagai Mustaqim manakala Intan Najuwa memegang watak sebagai Siratul. Drama bersiri 28 episod ini merupakan arahan Emi Suffian dan terbitan dibawah Zeel Production Sdn Bhd. Berikut dikongsikan Sinopsis Drama Tak Sempurna Mencintaimu (Akasia TV3) buat rujukan anda.

Sinopsis Drama Tak Sempurna Mencintaimu Lakonan Redza Rosli Dan Intan Najuwa

Sinopsis Drama Tak Sempurna Mencintaimu Lakonan Redza Rosli Dan Intan Najuwa

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan Sinopsis Drama Tak Sempurna Mencintaimu termasuk senarai pelakon, sinopsis novel dan OST/ lagu tema yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:

Info Penting Drama Tak Sempurna Mencintaimu

JUDUL : TAK SEMPURNA MENCINTAIMU
EPISOD : 28
TARIKH TAYANGAN : 29 Mac 2021
WAKTU SIARAN : Isnin-Jumaat, 7:00 malam
SIARAN TV : Slot Akasia TV3
PENULIS SKRIP : Eja Lorena, Marr Mohamad, Lynnda Sharuddin
PENGARAH : Emi Suffian
PRODUKSI : Zeel Production Sdn Bhd
SENARAI PELAKON : Redza Rosli, Intan Najuwa, Rita Nadira, Fendy Bakry, Nafiez Zaidi, Aniq Suhair, Shah Khan, Scha Elinnea, Naim Shamshol, Wan Maimunah, Azza Elite, Lydia Saimon, Ali Reza

WATAK PELAKON:

Redza Rosli sebagai Mustaqim
Intan Najuwa sebagai Siratul
Fendy Bakry sebagai Epul
Rita Nadira sebagai Melissa
Nafiez Zaidi sebagai Fiqri
Aniq Suhair sebagai Safwan
Azza Elite sebagai Kak Siti
Ali Reza sebagai Kyle
Shah Khan sebagai Kuca
Scha Elinnea sebagai Mawardah 
Naim Shamshol sebagai Rudy

Sinopsis Drama Tak Sempurna Mencintaimu

Pertemuan antara mata redup dan mata kuyu itu tidak indah. Ia menyakitkan. Hinggakan si mata redup mahu lupakan segalanya dan tidak mahu terhutang apa-apa. Sebaliknya pula pada pemilik mata kuyu itu. Selagi gadis bernama Siratul itu belum selesaikan hutangnya, dia tak akan biarkan gadis itu begitu sahaja. Ya, katalah dia kejam.

No comments

Powered by Blogger.