Sinopsis Drama Tercipta Satu Ikatan Lakonan Aeril Zafrel dan Hannah DelishaSinopsis Drama Tercipta Satu Ikatan Lakonan Aeril Zafrel dan Hannah Delisha|ADAKAH anda peminat drama Melayu? Saksikan drama bersiri akan datang yang diadaptasi novel berjudul "Tercipta Satu Ikatan" karya Laydee Amarfi bakal ditayangkan pada 29 Disember 2020 jam 10:00 malam di slot Megadrama Astro Ria. Menampilkan lakonan hebat seperti Aeril Zafrel sebagai Daniyal manakala Hannah Delisha pula memegang watak sebagai Leanna. Drama bersiri 20 episod ini merupakan arahan Pali Yahya dan terbitan dibawah Suhan Movies & Trading Sdn Bhd. Berikut dikongsikan Sinopsis Drama Tercipta Satu Ikatan (Megadrama Astro) buat rujukan anda.

Sinopsis Drama Tercipta Satu Ikatan Lakonan Aeril Zafrel dan Hannah Delisha

Sinopsis Drama Tercipta Satu Ikatan Lakonan Aeril Zafrel dan Hannah Delisha

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan Sinopsis Drama Tercipta Satu Ikatan termasuk senarai pelakon, sinopsis novel dan OST/ lagu tema yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:

Info Penting Drama Tercipta Satu Ikatan

JUDUL : TERCIPTA SATU IKATAN
EPISOD : 20
TARIKH TAYANGAN : 29 Disember 2020
WAKTU SIARAN :  Isnin-Khamis, 10:00 malam
SIARAN TV : Slot MegaDrama (Astro Ria)
PENULIS SKRIP : Syed Mohamad Taufik
PENULIS NOVEL : Laydee Amarfi
PENGARAH : Pali Yahya
PRODUKSI : Suhan Movies & Trading Sdn Bhd
SENARAI PELAKON : Aeril Zafrel, Hannah Delisha, Sophia Barakbah, Izzue Islam, Fyda, Nadhir Nasar, Nadiyah Shahab, Esma Daniel

WATAK PELAKON:

Aeril Zafrel sebagai Daniyal
Hannah Delisha sebagai Leanna
Sophia Barakbah sebagai Risa
Nadhir Nasar sebagai Sirhan
Fyda sebagai Qish

Sinopsis Drama Tercipta Satu Ikatan

Kematian Jeffery telah membongkar satu persatu hal yang sebelum ini tidak pernah diketahui oleh Leanna tentang bapanya. Hubungan perkahwinan yang sudah lama dibina bersama Daniyal juga tiba-tiba menjadi mangsa curiga.

No comments

Powered by Blogger.