Tonton Telefilem 6 Langkah Menghancurkan Ex-boyfriend (2021)Tonton Telefilem 6 Langkah Menghancurkan Ex-boyfriend (2021)|ADAKAH anda peminat setia telefilem? Saksikan telefilem akan datang bertajuk ''6 Langkah Menghancurkan Ex-boyfriend'' yang bakal ditayangkan pada 27 Mac 2021, hari Sabtu jam 9:00 malam di slot Astro Citra dan Citra HD. Bakal dibintangi lakonan hebat seperti Nora Danish, Naqiu, Iman Suhana, Nesa Idrus dan ramai lagi. Telefilem ini diarahkan oleh Syahid Johan dan terbitan dibawah Heritage Movies Sdn Bhd. Berikut dikongsikan Tonton Telefilem 6 Langkah Menghancurkan Ex-boyfriend (Astro Citra) buat rujukan anda.

Tonton Telefilem 6 Langkah Menghancurkan Ex-boyfriend (2021)

Tonton Telefilem 6 Langkah Menghancurkan Ex-boyfriend (2021)

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan senarai pelakon, sinopsis dan live streaming Telefilem 6 Langkah Menghancurkan Ex-boyfriend buat tontonan anda semua:

Video Live Telefilem 6 Langkah Menghancurkan Ex-boyfriend (Astro Citra)


Info Penting:
*Klik LINK live streaming yang disediakan diatas untuk tontonan secara online!👆

Info Penting Telefilem 6 Langkah Menghancurkan Ex-boyfriend

JUDUL : 6 LANGKAH MENGHANCURKAN EX-BOYFRIEND
WAKTU SIARAN :  Sabtu, 27 Mac 2021, 9:00 malam
SIARAN TV : Astro Citra dan Citra HD
PENGARAH : Syahid Johan
PRODUKSI : Heritage Movies Sdn Bhd
SENARAI PELAKON : Nora Danish, Naqiu, Iman Suhana, Anne Abdullah, Zaryn Min, Iedil Dzuhrie Alaudin, Mimi Ernida, Nessaa Idrus

Sinopsis Telefilem 6 Langkah Menghancurkan Ex-boyfriend

Mengisahkan watak Sha dibantu oleh sahabatnya Qis telah mengaturkan langkah untuk menghancurkan kehidupan bekas kekasihnya Amri kerana telah memutuskan hubungan percintaan mereka.

No comments

Powered by Blogger.