Harga Tiket Taman Tema Genting SkyWorlds Terkini 2024 (Promosi)Harga Tiket Taman Tema Genting SkyWorlds Terkini 2024 (Promosi)|ADAKAH anda seorang yang suka bercuti atau melancong? Apakah jenis tarikan yang terdapat di Genting SkyWorlds Themepark? Berapakah harga tiket terkini di Taman Tema Genting SkyWorlds bagi tahun 2024? Sedia maklum, Taman Tema Genting SkyWorlds merupakan sebuah taman tema yang terbaru dan lokasi terletak di Genting Highlands, Pahang. Berikut dikongsikan Harga Tiket Taman Tema Genting SkyWorlds 2024 buat panduan anda.

Harga Tiket Taman Tema Genting SkyWorlds Terkini 2022 (Promosi)

Taman Tema Genting SkyWorlds ini mempunyai 9 kawasan dan terdapat 26 rides yang turut disediakan untuk semua peringkat umur. Antara daya tarikan utama yang disediakan di Taman Tema Genting SkyWorlds adalah seperti Studio Plaza, Eagle Mountain, Central Park, Rio, Ice Age, Andromeda Base dan sebagainya. TERKINI: Taman Tema Genting SkyWorlds, taman tema yang paling dinantikan di Asia Tenggara akan mula dibuka kepada orang ramai pada 8 Februari 2022.

Harga Tiket Taman Tema Genting SkyWorlds Terkini 2024 (Promosi)

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan harga tiket terkini Taman Tema Genting SkyWorlds tahun 2024 termasuk harga promosi:

Harga Tiket Taman Tema Genting SkyWorlds 2024

Berikut dikongsikan harga tiket Taman Tema Genting SkyWorlds tahun 2024 yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:

Harga Tiket          Dewasa      Kanak-Kanak
Walk-In                   (RM)               (RM)

Harga Tiket Taman Tema Genting SkyWorlds Terkini 2024 (Promosi)

Info Penting:
- Musim Off-Peak – Ahad hingga Khamis; Musim Peak – Jumaat, Sabtu, malam cuti umum Malaysia dan cuti umum Malaysia. Klik di sini untuk melihat carta bermusim.
- Sila mengemukakan MyKad atau ID Penduduk/Pasport di kaunter tiket untuk tawaran MyKad.

Senarai Jenis Aktiviti Taman Tema Genting SkyWorlds

1. Studio Plaza
2. Eagle Mountain
3. Central Park
4. Rio
5. Ice Age
6. Andromeda Base
7. Liberty Lane
8. Robot Rivet Town
9. Epic

Artikel Berkaitan:

👉 Harga Tiket Bangi Wonderland Theme Park

Cara Hubungi

Sebarang pertanyaan atau maklumat lanjut berkaitan Taman Tema Genting SkyWorlds, sila hubungi Talian Hotline Perkhidmatan Pelanggan kami di +6019 201 6286 dari 11 pagi hingga 6 petang.

Semoga perkongsian Harga Tiket Taman Tema Genting SkyWorlds Terkini ini dijadikan rujukan buat anda semua!

No comments

Powered by Blogger.