Sinopsis Drama Bunga Hati Lakonan Redza Rosli & Intan NajuwaSinopsis Drama Bunga Hati Lakonan Redza Rosli & Intan Najuwa|ADAKAH anda peminat drama Melayu? Saksikan drama bersiri akan datang berjudul "Bunga Hati'' hasil karya Liza yang bakal ditayangkan secara rasmi mulai 10 Januari 2022 jam 10:00 malam di slot Megadrama Astro Ria. Bakal menampilkan lakonan hebat seperti Redza Rosli, Intan Najuwa, Erwin Dawson, Fify Azmi, Fauziah Ahmad Daud, Nafiez Zaidi dan ramai lagi. Drama bersiri 20 episod ini merupakan arahan Jamal Khan dan terbitan dibawah Zeel Production Sdn Bhd. Berikut dikongsikan Sinopsis Drama Bunga Hati buat rujukan anda.

Sinopsis Drama Bunga Hati Lakonan Redza Rosli & Intan Najuwa

Sinopsis Drama Bunga Hati Lakonan Redza Rosli & Intan Najuwa

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan Sinopsis Drama Bunga Hati termasuk senarai pelakon, sinopsis novel dan OST/ lagu tema yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:

Info Penting Drama Bunga Hati

JUDUL : Bunga Hati
EPISOD : 20
TARIKH : 10 Januari 2022
WAKTU SIARAN : Setiap hari Isnin hingga Khamis, Jam 10 malam
SIARAN TV : Slot Megadrama (Astro Ria)
PENULIS SKRIP : Liza Ali
PENGARAH : Jamal Khan
PRODUKSI : Zeel Production Sdn Bhd
SENARAI PELAKON : Redza Rosli, Intan Najuwa, Erwin Dawson, Fify Azmi, Fauziah Ahmad Daud, Lydiawati, Nafiez Zaidi, Fazziq Muqris, Zulkifli Ismail

WATAK PELAKON:

Intan Najuwa sebagai Dilaila
Redza Rosli sebagai Amer
Erwin Dawson sebagai Joshua
Fauziah Ahmad Daud sebagai Salimah
Nafiez Zaidi sebagai Luqman
Lydiawati sebagai Noraini
Zulkifli Ismail sebagai Razak
Fazziq Muqris sebagai Farizan
Fify Azmi sebagai Jessila
Halmey Hamdah sebagai sebagai Dato Sulaiman

Senarai Lagu Tema dan OST Drama Bunga Hati

*Akan dikemaskini

Sinopsis Drama Bunga Hati

Mengisahkan sebuah cinta 3 hati. Dilaila yang memendam rasa, Amer yang menderita bipolar kerana cinta, Joshua yang tulus ikhlas dalam cinta, Salimah yang berdendam dan membenci anaknya, Noraini yang penuh hasad durjana, Razak yang menyimpan rasa bersalah terhadap kisah silamnya, Luqman yang cacat tapi suci hatinya, Jessila yang mengejar cinta Amer dengan seribu daya dan Farizan yang penuh agenda.

No comments

Powered by Blogger.