Tonton Telefilem Aku Benci Kpop (ASTRO)Tonton Telefilem Aku Benci Kpop (ASTRO)|ANDA peminat setia telefilem Melayu? Saksikan telefilem Hari Raya Kedua bertajuk "Aku Benci Kpop" yang bakal ditayangkan pada hari Isnin, 25 Mei 2020 jam 10:00 pagi di slot Astro Ria dan Ria HD. Menampilkan lakonan seperti Sherry Al-Hadad, Han Byul, Syafiq Farhain dan ramai lagi. Telefilem ini merupakan arahan Hadith Omar dan terbitan dibawah U2 Media Sdn Bhd. Berikut dikongsikan Tonton Live Streaming Telefilem Aku Benci Kpop buat panduan anda.

Tonton Telefilem Aku Benci Kpop (ASTRO)

Tonton Telefilem Aku Benci Kpop (ASTRO)

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan senarai pelakon, sinopsis telefilem dan live streaming Telefilem Aku Benci Kpop buat tontonan anda semua:

Tonton Live Telefilem Aku Benci Kpop

*Akan dikemaskini

Info Penting:
*Klik LINK live streaming yang disediakan diatas untuk tontonan secara online!👆


Info Penting Telefilem Aku Benci Kpop

JUDUL : AKU BENCI KPOP
WAKTU SIARAN : Isnin, 25 Mei 2020, 10:00 pagi
SIARAN TV : Astro Ria & Ria HD
PENGARAH : Hadith Omar
PRODUKSI : U2 Media Sdn Bhd
PELAKON : Sherry Al-Hadad, Han Byul, Syafiq Farhain, Fiza Thomas, Mak Wanju

Sinopsis Telefilem Aku Benci Kpop

Mengisarkan Melati ditugaskan untuk menjaga wakil syarikat dia bekerja dari negara Korea iaitu Hyun Jun. Melati tidak mahu pada mulanya tetapi kerana sayangkan rakan sekerjanya Yusuf, dia turuti permintaan Yusuf tetapi Melati cuba untuk jadikan pengalaman Hyun di Malaysia satu pengalaman yang amat ngeri kerana Melati benci K-Pop.

No comments

Powered by Blogger.