Tonton Telefilem Hantu Penunjuk Jalan (TV3)Tonton Telefilem Hantu Penunjuk Jalan (TV3)|ANDA peminat setia telefilem Melayu? Saksikan telefilem Hari Raya Kedua berjudul "Hantu Penunjuk Jalan" yang bakal ditayangkan pada hari Isnin, 25 Mei 2020 jam 4:00 petang di slot TV3. Dibintangi lakonan hebat seperti Izzue Islam, Bella Dally, Faiz Tapaw dan ramai lagi. Telefilem ini merupakan arahan Kyoll Hamzah dan terbitan dibawah Layar Consult Sdn Bhd. Berikut dikongsikan Tonton Live Streaming Telefilem Hantu Penunjuk Jalan buat panduan anda.

Tonton Telefilem Hantu Penunjuk Jalan (TV3)

Tonton Telefilem Hantu Penunjuk Jalan (TV3)

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan senarai pelakon, sinopsis telefilem, OST/ lagu tema dan live streaming Telefilem Hantu Penunjuk Jalan buat tontonan anda semua:

Tonton Live Telefilem Hantu Penunjuk Jalan

*Akan dikemaskini

Info Penting:
*Klik LINK live streaming yang disediakan diatas untuk tontonan secara online!👆


Info Penting Telefilem Hantu Penunjuk Jalan

JUDUL : HANTU PENUNJUK JALAN
WAKTU SIARAN : Isnin, 25 Mei 2020, 4:00 petang
SIARAN TV : TV3
PENULIS SKRIP : Shahnas Putra dan Team Cakerawala Seni
PENGARAH : Kyoll Hamzah
PRODUKSI : Layar Consult Sdn Bhd
SENARAI PELAKON : Izzue Islam, Bella Dally, Faiz Tapaw, Shashaa Raman, Razzuan Rosli

Sinopsis Telefilem Hantu Penunjuk Jalan

Kampung Naga Kapitan dikenali sebagai sebuah kampung yang misteri kerana ia hanya dapat dikesan dengan alat pengesan lokasi Antoo GPS. Tidak pernah ada orang yang terselamat setelah masuk ke kampung itu. Lin, seorang social media influencer yang popular bercadang untuk membuat ulasan tentang kampung tersebut.

No comments

Powered by Blogger.